Για την Χριστή Πολιτεία, την Πίστη την Αγία του Χριστού και τη Βασιλεία του Θεού

Η φωτογραφία μου
Τόσο επί της Γης Όσο και επί τοις Ουρανοίς

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Το 666

Tο Θηρίο και η εικόνα του


Πολλά χαρτο-νομίσματα σήμερα δεν είναι απλά μέσα συναλλαγής, αλλά και όπλα και μέσα κυριαρχίας।

Το 666 με το σφράγισμα –χάραγμα άρχισε να χρησιμοποιείται πριναπό χρόνια, με τον Πρόδρομο πολλών άλλων μέσων και εισχώρησε μέσα από παραχαραγμένα Χαρτονομίσματα με την αόρατη εικόνα του θηρίου (της διαφθοράς)।
Χαρτονομίσματατα τα οποία είναι παρα-χαραγμένα όχι από κάποια κάλπικη μηχανή-τυπογραφείο , αλλά κάλπικα από αίμα λαών και κάθε παράνομης και ανήθικης δοσοληψίας।

Πριν το 1940 πολλά χαρτονομίσματα είχαν το ανάλογο αντίκρισμα σε χρυσό και ο χρυσός κατείχε την παγκόσμια Κυρίαρχη θέση στο παγκόσμιο οικονομικό-νομισματικό σύστημα με ηγέτιδα οικονομική δύναμη την Βρετανική Κοινοπολιτεία.
Μετά το 1929 αποδεσμεύτηκαν πολλά νομίσματα από το κυρίαρχο έως τότε παγκόσμιο οικονομικό σύστημα του Κανόνα του Χρυσού και το οικονομικό σύστημα στο μεγαλύτερο μέρος του αντικαταστάθηκε από το Κανόνα Πίστης-Εμπιστοσύνης ενός Χαρτονομίσματος.
Αυτά τα χαρτονομίσματα αντλούσαν την Πίστη και την Εμπιστοσύνη των πολιτών μέσα από Κράτη-καθεστώτα, να είναι μέσα ανταλλαγών-συναλλαγών και μέσα παραγωγής δημιουργικών, κοινωνικών και προοδευτικών έργων προς όφελος των κρατών–λαών τους.
Αν παλιότερα η Υπογραφή κάθε χαρτονομίσματος ήταν ο Χρυσός, τώρα, η Υπογραφή ήταν η οικονομική Δύναμη (της παραγωγής) των Κρατών που εξέδιδαν τα χαρτονομίσματα.
Όμως, όταν άρχισε να χρησιμοποιείται - η οικονομική δύναμη για αλλότριους πολεμικούς σκοπούς (ιδιαίτερα κατά την περίοδο του λεγόμενου «ψυχρού πολέμου»), τότε άρχισε η παρα-χάραξη και πολλών χαρτονομισμάτων, διότι τα νέοα Χαρτονομίσματα (Πίστης-Εμπιστοσύνης) χρησιμοποιούνταν πολλές φορές ανεξέλεγκτα. Πότε για άνομες στρατιωτικές επιχειρήσεις και επιβολή πραξικοπημάτων και δικτατοριών και άλλοτε από κρατικές υπηρεσίες και οργανισμούς, οι οποίες αντλούσαν υπερκέρδη από πώληση ναρκωτικών, κλοπές πλουτοπαραγωγικών πηγών και άλλες παράνομες δραστηριότητες και ανήθικες συναλλαγές.
Στο δε ιδιωτικό τομέα ήταν αδύνατον πια να ελεγχτούν οι πηγές των χρημάτων και καταθέσεων μέσα σε αυτό το παγκόσμιο οικονομικό αλαλούμ που άρχισε να γιγαντώνεται ιδιαίτερα μετά το 1989.
Αποτέλεσμα, η Πίστη και η Εμπιστοσύνη που εγγυούνταν αυτά τα χαρτονομίσματα έναντι των πολιτών τους να διασαλευτεί ανεπανόρθωτα. Από τότε δισεκατομμύρια χαρτονομίσματα κυκλοφορούν παρα-χαραγμένα(αλλοιωμένα από τη διαφθορά) και πολλά κράτη οδεύουν προς μια νέα παγκόσμια Κατοχή.
Με πολλές ομοιότητες με την Γερμανική κατοχή που γνώρισε η Ευρώπη κατά τον 2ο παγκόσμιο Πόλεμο και τα Παρα-χαραγμένα (πληθωριστικά) χρήματα που κυκλοφορούσαν σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη.
Ήδη το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα είναι πια τόσο ανεξέλεγκτο και κανείς δε γνωρίζει από πού προέρχονται τα ΚΕΡΔΗ και τα μεγαλύτερα κέρδη όπως ομολογούν αρκετοί οικονομικοί αναλυτές είναι τοκογλυφικά, χρηματιστηριακών συναλλαγών και πολλές άλλες «μαύρες» δραστηριότητες. Τα μεγάλα δημοσιονομικά χρέη των κρατών καλύπτονται ενίοτε από τα Κρατικά Τυπογραφεία που τυπώνουν πολύ εύκολα δισεκατομμύρια χαρτονομίσματα τα οποία υπερκεράζουν τα Χρέη και τις ζημιές και τα ξαναρίχνουν στην αγορά και ήδη φαινόμενα Πληθωρισμού και Πείνας διαφαίνονται σιγά-σιγά σε πολλά κράτη με την έλλειψη τροφίμων, την ανεργία που γιγαντώνεται και την αύξηση των βασικών ειδών διατροφής που έχουν πάρει την ανηφόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.