Για την Χριστή Πολιτεία, την Πίστη την Αγία του Χριστού και τη Βασιλεία του Θεού

Η φωτογραφία μου
Τόσο επί της Γης Όσο και επί τοις Ουρανοίς

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Αλίμονο σε όσους είναι έτοιμοι να τους λυντσάρουν και να τους πνίξουν στην Θάλασσα


Θύματα πολέμων και τυραννικών καθεστώτων, «παράπλευρες απώλειες» και «λαθρομετανάστες»


Αλίμονο σε όσους δεν ανοίγουν τα παγκάρια, τα πορτοφόλια, τα θησαυροφυλάκια (χρηματιστηριακούς τίτλους, ακίνητα κ.α.), για να περιθάλψουν τα θύματα πολέμων και τυραννικών καθεστώτων, τόσο από τις γείτονες χώρες των Βαλκανίων, της Ανατολικής Ευρώπης, της Ασίας, όσο και της Αφρικής.

Αλίμονο σ΄όσους κατατρέχουν τους ανθρώπους οι οποίοι τρέχουν να σωθούν από τα βάσανα των πολέμων και ζητούν απεγνωσμένα άσυλο, τροφή και στέγη για να γλυτώσουν από τυράννους και «Συμμαχικούς στρατούς» οι οποίοι εισέβαλαν στις χώρες τους.

Αλίμονο σε όσους τα θύματα πολέμου τα έχουνε βαφτίσει «λαθρομετανάστες» και «παράπλευρες απώλειες» και είναι έτοιμοι να τους λυντσάρουν και να τους πνίξουν στη Θάλασσα.

Αλίμονο σε όσους αφήνουνε αβοήθητα τα θύματα να περιφέρονται στους δρόμους χωρίς τροφή, στέγη, περίθαλψη και άλλη ανθρώπινη ανάγκη και τώρα είναι έτοιμοι να τους κλείσουν σε στρατιωτικά «Στρατόπεδα συγκέντρωσης αιχμαλώτων» βορά σε κάθε ρατσιστική αντίληψη, εκμετάλλευση και εξόντωση.

Αλίμονο σε όσους δε τηρούν τις εντολές του Ιησού Χριστού, πώς θα αποφύγουν τη Δικαιοσύνη του Θεού της Βασιλείας των Ουρανών ;
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.