Για την Χριστή Πολιτεία, την Πίστη την Αγία του Χριστού και τη Βασιλεία του Θεού

Η φωτογραφία μου
Τόσο επί της Γης Όσο και επί τοις Ουρανοίς

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Όσοι πιστοί και αγωνιστές προσέλθετε.

‘Έφτασε η ώρα να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Να ανατρέψουμε αυτό στο σύστημα της φαυλοκρατίας που μαστίζει το τόπο και δημιουργεί κάθε μέρα καινούργια θύματα.

Άνεργοι νέοι, μικροσυνταξιούχοι, απολυμένοι, κατεστραμμένοι επαγγελματίες. Εργάτες κακοπληρωμένοι, αγρότες κακοποιημένοι, πρόσφυγες, είστε τα θύματα αυτής της φαυλοκρατίας που ληστεύει καθημερινά τον κόσμο.

Νέοι σας έχουν κλέψει όχι μόνο μια θέση από τη παραγωγική και δημιουργική διαδικασία της γης σας έχουν κλέψει τα όνειρα και τα ιδανικά σας.

Σας κλέβουν κάθε μέρα τη ζωή. Εξεγερθείτε και γυρίστε την πλάτη σας σ΄αυτό το ληστρικό σύστημα που δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να σας παραπλανά με υποσχέσεις και μετά επιδίδονται οι δήθεν αντιπρόσωποι σας στο κατακλέψιμο του μισθού σας και του σπιτιού σας μέχρι να καταλήξετε σε κάποια φυλακή.

Πολλά κόμματα δεν είναι παρά οργανωμένες εταιρίες που σκοπό έχουν να λεηλατούν την εργασία του καθημερινού πολίτη. Για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι για το έλεγχο των πόλεων και πάσης μορφής διακίνησης αγαθών, ενδιαφέρονται μόνο ποιος θα αποκτήσει την μεγαλύτερη λεία.

Πρόκειται για ένα σύστημα πέρα για πέρα ληστρικό.

Μόνο που αυτές οι Εταιρίες-κόμματα κλέβουν με την συμπαράσταση του κράτους και των νόμων. Οι δήθεν νόμοι για αυτό έχουν τόσα παραθυράκια για να μπορούν να κλέβουν ασύστολα και να μη τιμωρούνται ποτέ.

Ό,τι θεσμός υπάρχει Αστυνομία, Στρατός Δικαστήρια, πολλές φορές τον χρησιμοποιούν για να διευκολύνονται στην κλοπή και να τους προστατεύουν από αυτούς που έχουν κλέψει και αυτά που έχουν κλέψει. Δηλαδή να τους προστατεύει από τον κατακλεμένο λαό.

Γυρίστε την πλάτη σας σ΄αυτές τις ληστρικές εταιρίες - κόμματα και μην τις εμπιστεύεστε ποτέ πια. Αυτό το σύστημα δεν έχει καμιά σχέση με τη Δημοκρατία. Λίγοι άνθρωποι αποφασίζουν για όλα και είναι άνθρωποι οι οποίοι τους διορίζουν οι ληστρικές Εταιρίες-κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.