Για την Χριστή Πολιτεία, την Πίστη την Αγία του Χριστού και τη Βασιλεία του Θεού

Η φωτογραφία μου
Τόσο επί της Γης Όσο και επί τοις Ουρανοίς

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Παπάς και Μητροπολίτης και αν είσαι με τη σειρά σου πρέπει να πας


Λιβανωτό υπέρ των έργων νομάρχη εξεφώνησε Μητροπολίτης


Θέλεις ρουσφέτι ; Πήγαινε στην Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών είναι το πιο αξιόπιστο πολιτικό γραφείο


Τον νομάρχη Τρικάλων επισκέφτηκε στο γραφείο του ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλέξιος για να του ευχηθεί από κοντά για την πρόσφατη ονομαστική του γιορτή!!!

Ο Μητροπολίτης προκαταρτικά "έψαλε" κατά την συνάντηση του ευχές για τον ίδιο και την οικογένειά του και συνέχισε με τον κυρίως λιβανωτό λόγο για το σημαντικό έργο του νομάρχη και το κοινωφελές έργο που επιτελεί στην περιοχή Τρικάλων ο νομάρχης της ΝΔ.

Βέβαια αυτό το κοινωφελές έργο μόνο το 30% των Τρικαλινών το βλέπουν, το υπόλοιπο άλλο 30% βρίσκεται στα όρια της φτώχιας και το υπόλοιπο 40% σε μια μεσαία κατάσταση.

Σημασία όμως για τον μητροπολίτη δεν έχει τι τράβανε οι υπόλοιπες τάξεις των Τρικάλων και πόσοι έχουν ωφεληθεί από το "κοινωφελές" έργο του νομάρχη.

Με 40 χιλιάδες ευρώ για τραγουδιστική φίρμα των Αθηνών για ένα βράδυ έκλεισε ο νομάρχης για προσεχή καλοκαιρινή φιέστα και έχουν και συνέχεια οι σπατάλες του αμανέ.

Ο σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. κατήγγειλε πρόσφατα τον νομάρχη Τρικάλων ότι έχει εγκαταλείψει εντελώς τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Το αίτημα όμως του λιβανωτού του μητροπολίτη ικανοποιήθηκε, αφού πήρε την υπόσχεση από τον νομάρχη για έργα συντήρησης που αφορούν τις Εκκλησίες του νομού.

Και βέβαια η φωτογραφία είναι αποκαλυπτική, η κίνηση στην ονομαστική γιορτή, οι λόγοι του Μητροπολίτη στο γραφείο του νομάρχη Τρικάλων προεξοφλεί το μεγάλο πολιτικό ρόλο το οποίο παίζει η Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ http://www.e-enimerosi.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.