Για την Χριστή Πολιτεία, την Πίστη την Αγία του Χριστού και τη Βασιλεία του Θεού

Η φωτογραφία μου
Τόσο επί της Γης Όσο και επί τοις Ουρανοίς

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Εφτασε η Χριστή Πολιτεία των Χριστών Πολιτών



Αλίμονο σε ιερείς και επισκόπους


Αλίμονο σε ιερείς και επισκόπους που αφήνουν τους υποκριτές των «νόμων» να φτιάχνουν βαριά και δυσβάσταχτα φορτία και να τα φορτώνουν καθημερινά στους ώμους των ανθρώπων, ενώ οι ίδιοι δε θέλουν ούτε το δαχτυλάκι τους να κουνήσουν μέσα στα τριφηλά τους μέγαρα για να τους βοηθήσουν.

Αλίμονο σε ιερείς και επισκόπους που Φαρδαίνουν τα παγκάρια τους, τις αμοιβές τους, χρυσώνουν τα άμφιά τους, μακραίνουν τα μπιχλιμπίδια των ράσων τους και θησαυρίζουν από τις δωρεές των πιστών τους.

Αλίμονο σε ιερείς και επισκόπους που αφήνουν τους υποκριτές των «νόμων» να καταληστεύουν τους ανθρώπους και να τους σπρώχνουν στην ανομία, να φυλακίζουν τον φτωχό και τις κλοπές των πλουσίων να δίνουν ασυλία.

Αλίμονο σε ιερείς και επισκόπους, υποκριτές, γιατί κλείνουν τη Πολιτεία του Θεού μπροστά στους ανθρώπους. Και δεν εισέρχονται ούτε και αυτοί, αλλά ούτε εκείνους που θέλουν τους αφήνουν να εισέλθουν.

Aλίμονο σε ιερείς και επισκόπους, υποκριτές! Που προσφέρουν δόξες και τιμές στους υποκριτές των «νόμων» οι οποίοι εξωτερικά φαίνονται δίκαιοι στους ανθρώπους, αλλά από μέσα είναι γεμάτοι από υποκρισία και ανομία, για να εισπράξουν το αντίτιμο-μισθό της ανομίας των και παρατήσανε τα σπουδαιότερα της Βασιλείας του Θεού: Tη δικαιοσύνη, την ευσπλαχνία και την πίστη.

Aλίμονο σε ιερείς και επισκόπους, υποκριτές! Που καθαρίζουν απ΄έξω τα μέρη των ναών, όμως μέσα είναι γεμάτα από προϊόντα αρπαγής και πλεονεξίας.

Αλίμονο σε ιερείς και επισκόπους που αφήνουν τους υποκριτές των «νόμων» να βιάζουν την πολιτεία του Θεού, και ν΄αρπάζουν το σπίτι του φτωχού, να φορτώνουν χρέη δυσβάσταχτα και να τους σπρώχνουν στην καταστροφή και την αμαρτία.

Αλίμονο σε ιερείς και επισκόπους, έφτασε η Χριστή Πολιτεία! Και πώς θα ξεφύγουν από τη Δικαιοσύνη του Θεού ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.