Για την Χριστή Πολιτεία, την Πίστη την Αγία του Χριστού και τη Βασιλεία του Θεού

Η φωτογραφία μου
Τόσο επί της Γης Όσο και επί τοις Ουρανοίς

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Προετοιμάζουν τον ερχομό του Θηρίου



Ανυπακοή στους άδικους νόμους του κράτους(όργανο του Αντίχριστου).

Ο Χριστός Πολίτης δεν μπορεί να υπηρετεί δυο Κυρίους. Δηλαδή, τον Χριστό και τον Μαμωνά-Άδικο κράτος
Υπακοή οφείλει μόνο στους λόγους του Ιησού Χριστού.
Το Άδικο κράτος (όργανο του αντίχριστου) εξωθεί καθημερινά τους πολίτες και τους νέους ανθρώπους στην διαφθορά και την αμαρτία.
Το Άδικο κράτος σήμερα έγινε ένα θρασύτατο Θηρίο που βιάζει, ταπεινώνει και ζει από τον ιδρώτα, το αίμα και τις σάρκες των πολιτών και προετοιμάζει το ερχομό του Αντίχριστου.
Το Άδικο κράτος-θηρίο με τα διαβολικά μάτια, έχει απλώσει σε πολλές χώρες τις κεραίες του και ξερνά από το στόμα καθημερινά ψέματα από το πρωί μέχρι το βράδυ και φέρνει τη διαφθορά μέσα στα σπίτια των πολιτών και βιάζει τις ψυχές των μικρών παιδιών.
Αλίμονο στους Ιερείς και επισκόπους οι οποίοι χαδεύουν και κολακεύουν το Θηρίο-Άδικο Κράτος (όργανα του αντίχριστου), καθημερινά προετοιμάζοντας το ερχομό του.
Αλίμονο στους ιερείς και επισκόπους οι οποίοι έγιναν υπηρέτες του θηρίου –κράτους (όργανα του αντίχριστου) και του προσφέρουν Γη και ύδωρ για να μπορεί να λεηλατούν πιο εύκολα καθημερινά τις ψυχές των πολιτών.
Αλίμονο στους ιερείς και επισκόπους που λιβανίζουν το Άδικο κράτος-θηρίο( τα όργανά του) και έχουν καταντήσει υπηρέτες του.
Αλίμονο στους ιερείς και επισκόπους οι οποίοι από υπηρέτες της εκκλησίας του Χριστού έχουν γίνει εκπρόσωποι και αξιωματούχοι θρησκευτικών σωματείων, οι οποίοι γλείφουν και κάνουν θελήματα σε όργανα Άδικου κράτους-θηρίου και τους παρέχουν κάθε ασυλία, για τη μη φορολόγηση και έλεγχο των εσόδων τους για να γεμίζουν τα παγκάρια, τα ταμεία πουλώντας κάθε λογής προϊόντα και υπηρεσίες και για να αποσπάσουν μεγάλες χορηγίες.
Αλίμονο στους σε αυτούς τους ιερείς και επισκόπους, έφτασε η Χριστή Πολιτεία! Και πώς θα ξεφύγουν από τη Δικαιοσύνη του Θεού ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.