Για την Χριστή Πολιτεία, την Πίστη την Αγία του Χριστού και τη Βασιλεία του Θεού

Η φωτογραφία μου
Τόσο επί της Γης Όσο και επί τοις Ουρανοίς

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Όσοι δεχθούν τα χάραγμα του θηρίου θα χαθούν.


Πιο είναι το χάραγμα ;

Ένα μικροτσίπ που εμφυτεύεται σε κάποιο σημείο στο σώμα του ανθρώπου με το οποίο θα γίνονται όλες οι συναλλαγές και επικοινωνίες ;
Ένα μικροτσίπ είναι απλά μια ανώτερη εξέλιξη του μέσου του χαράγματος, το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις ανά τον κόσμο ήδη άρχισε να επιβάλλεται.
Το χάραγμα ήδη έχει επιβληθεί από καιρό με διάφορες άλλες μορφές σε πολλές χώρες.

Ο Αντίχριστος επιβάλει σιγά-σιγά την απόλυτη κυριαρχία του.

Πολλές χώρες έχουν εισχωρήσει στο χάραγμα (παρα-χαραγμένο χαρτονόμισμα) οι οποίες είναι συνδεδεμένες με ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα το οποίο είναι πια ανεξέλγκτο.
Μπαίνοντας μια χώρα στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό τραπεζικό σύστημα απεμπολεί κάθε εθνικο-οικονομική αυτονομία, αντίσταση και ανεξαρτησία.
Από εκείνη τη στιγμή εύκολα μπορεί να εισχωρήσει ολοκληρωτικά το χάραγμα του Θηρίου (αντίχριστου συστήματος κράτους) σε κάθε χώρα.
Τότε κάθε συναλλαγή πια θα γίνεται με το χάραγμα(εικόνα του θηρίου) του παρα-χαραγμένου χαρτονομίσματος που θα κυκλοφορεί, διότι θα απορρέει από ένα χρηματοπιστωτικό τραπεζικό σύστημα-θηρίο, το οποίο θα είναι ανεξέλεγκτο από την όποια πολιτική εξουσία και θα γίνεται ανεξέλεγκτο προϊόν και κέρδος από οποιανδήποτε ανηθικη συναλλαγή .

Και πιστωτικές κάρτες που θα κυκλοφορούν θα εξυπηρετούν εν πολλής το χάραγμα-παραχάραξη(εφόσον θα συνδέεται με το ίδιο χρηματοπιστωτικό σύστημα του)

Και θα εμφανιστούν και άλλες κάρτες οι οποίες θα πολλαπλασιάζονται συνεχώς και θα εξελίσσονται σε πιο τέλειες, «που θα τα κάνουν όλα».
Το ανεξέλεγκτο χρηματοπιστωτικό Τραπεζικό σύστημα (με την εικόνα του θηρίο) δε θα είναι σε θέση και λίγο θα το ενδιέφερει από πού προέρχονται τα χαρτονομίσματα.
Κέρδη θα μετρά.
Δηλαδή, αν είναι χαρτονομίσματα πορνείας, αν είναι χαρτονομίσματα ναρκωτικών και παντός είδους εκμετάλλευσης, από μίζες και κλοπές, πώληση όπλων και χαρτονομίσματα οποιασδήποτε διαφθοράς και παρανομίας που μπορεί κανείς να φανταστεί δε θα μπορεί πια να ελέγξει.
Χρήματα –κέρδος να είναι και ας είναι και του αντίχριστου.

Όλα ξεπλένονται στο μεγάλο πλυντήριο του θηρίου Αντίχριστου

Για να κάνουμε ακόμη πιο κατανοητό το Χάραγμα-Παραχάραξη.
Η κάθε Παραχάραξη δε γίνεται μόνο δημιουργώντας ψεύτικο χαρτονόμισμα, αλλά και με Βρώμικο και Ανήθικο χαρτονόμισμα που παράγεται από παράνομες δοσοληψίες και διακινείται (κυκλοφορεί) από ένα ανεξέλεγκτο χρηματοπιστωτικό-χρηματιστηριακό σύστημα.
Έτσι, τα χαρτονομίσματα μέσα σ΄αυτό το οικονομικό σύστημα που θα χρησημοποιούνται σε κάθε συναλλαγή και σύστημα αμοιβών θα είναι και από χαρτονομίσματα ξεπλυμένα, παρα-χαραγμένα από όλη αυτή τη μεγάλη διαφθορά και ανηθικότητα της παράνομης εμπορίας και εκμετάλευσης που δε θα μπορεί να ελέγξει πια το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.
Οι συναλλαγές θα γίνονται με χαρτονομίσματα παραχαραγμένα με την εικόνα του χαράγματος-παραχάραξης (βρώμικα-ανήθικα) του θηρίου από το ξέπλυμα των συναλλαγών των εμπόρων ναρκωτικών και των σωματέμπορων γυναικών και χρήματα από κάθε άλλη ανήθικη δοσοληψία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.